Nieuws

dinsdag, 19 maart, 2019 - 11:51

De Zonnige Woonst ontvangt (opnieuw) felicitaties van de minister bij haar tweede visitatie!

De visitatie is een intensief evaluatieproces door de Vlaamse Overheid. Het rapport werd vandaag gepubliceerd en bevestigt de vele succesvolle initiatieven van De Zonnige Woonst.

De minister stelt zelfs dat we met glans aan alle vooropgestelde eisen voldoen.  En de vereisten zijn niet niks;

maandag, 11 maart, 2019 - 08:25

Heb je schade aan de woning of tuin door stormweer?

Voor een dringende interventie (bv. er is gevaar voor de bewoners en buren) contacteer je steeds de brandweer of het noodnummer 112. Pas daarna of bij niet-dringende zaken, neem je contact met onze technische dienst.

Neem (indien mogelijk) foto's. Deze kan je via e-mail aan onze medewerkers bezorgen: herstellingen@dezonnigewoonst.be. Zo kunnen zij de schade meteen goed inschatten, de nodige herstellingsopdrachten geven en de informatie ook sneller doorgeven aan de verzekeringen. 

Volgend stappenplan kan je altijd gebruiken bij een probleem aan de woning:

woensdag, 27 februari, 2019 - 15:53

Kom op zaterdag 23 maart een kijkje nemen in onze sociale koopappartementen in de Slangstraat te Hamme. Tussen 10 en 12 uur stellen we onze beschikbare koopappartementen open voor het publiek.

Verken samen met familie en/of vrienden het appartement van uw keuze en krijg er inspirerende ideeën voor een nieuwe thuis! Informeer meteen naar de inschrijvingsvoorwaarden bij een medewerker ter plaatse.

vrijdag, 22 februari, 2019 - 09:00

In de straat Neerlandt te Hamme-Zogge, ter hoogte van onze verkochte sociale kavels, start de afwerking van het openbaar domein door onze maatschappij. Alle kavels zijn ondertussen bebouwd.

De werken omvatten de aanleg van voetpaden, aansluiting van de opritten met de straat en de verfraaiing van het openbaar domein met extra groen. Deze afwerking van het geheel zal bijdragen aan een verkeersveilige omgeving.

maandag, 18 februari, 2019 - 09:24

De gemeente Hamme lanceert een oproep voor speelstraten. Hebben jij en enkele buren interesse? De gemeente Hamme zorgt voor de logistieke ondersteuning. Je kan daarnaast het team van Pieto!nk vragen om van jouw speelstraat helemaal een speelparadijs te maken! Pieto!nk biedt gratis animatoren en een berg speelmateriaal aan voor de duur van de speelstraat.

Wat is een speelstraat?

donderdag, 24 januari, 2019 - 08:17

Alle huurders en kandidaat-kopers ontvangen deze week de infobrochure van 2019 in hun brievenbus. Kandidaat-huurders krijgen een exemplaar bij hun volgende bezoek aan het secretariaat.

dinsdag, 22 januari, 2019 - 15:44

De energiesnoeiers van Den Azalee zijn op pad om bij onze huurders een energiescan uit te voeren. Ze plaatsen daarbij ook een woonmeter. Wat doet dit apparaatje en hoe werkt het?

zaterdag, 19 januari, 2019 - 13:11

Vanaf heden zijn de afbraakwerken van de panden op de hoek van het Marktplein en de Peperstraat in Hamme vanop de straatzijde visueel te volgen. We bouwen er 15 nieuwe appartementen die aan alle hedendaagse normen van comfort en energiezuinigheid zullen voldoen.

woensdag, 2 januari, 2019 - 09:59

Op volgende dagen in 2019 is het secretariaat gesloten en telefonisch niet bereikbaar:

 • 1 januari
 • maandag 1 april, lokale feestdag carnaval
 • maandag 22 april, paasmaandag
 • woensdag 1 mei, feest van de arbeid
 • donderdag 30 mei, OLH Hemelvaart
 • maandag 10 juni, pinkstermaandag
 • donderdag 11 juli, Vlaamse feestdag
 • maandag 5 augustus, lokale feestdag kermis
 • donderdag 15 augustus, OLV Hemelvaart
 • maandag 16 september, lokale feestdag jaarmarkt
 • vrijdag 1 november, Allerheiligen
 • zaterdag 2 november, Allerzielen
 • vrijdag 15 november, dag van de dynastie
 • woensdag 25 december, kerstdag
 • donderdag 26 december, 2de kerstdag
woensdag, 2 januari, 2019 - 09:00