Corona houdt verhuis van de huurders in de Lindestraat niet tegen

Onze maatschappij blijft verder inzetten op de (totaal)renovatie van haar oudere woningen om haar huurders een steeds betere thuis te bezorgen. De 17 oude woningen in de Lindestraat werden gesloopt om 12 eengezinswoningen (met 2 of 3 slaapkamers) en 8 appartementen (met 1 of 2 slaapkamers) te bouwen.

Op de site is er een gemeenschappelijke fietsenberging, een gemeenschappelijke tuin en twintig publieke parkeerplaatsen. Ook de Lindestraat werd, in overleg met de gemeente, volledig opnieuw aangelegd.

Door de uitbraak van de coronacrisis moesten de nieuwe huurders nog even geduld hebben, maar op 30 juni 2020 konden we dan toch de sleutels aan de nieuwe huurders overhandigen. Iedereen kan nog voor de zomer verhuizen.

De huurders hebben alvast een bijzondere band met elkaar of met hun woning. Zo heeft één huurder zijn eigen woning mogen bouwen, omdat hij voor het bouwbedrijf Vekemans werkt. Dit bedrijf was de verantwoordelijke aannemer voor dit project. Er is ook een koppel wiens kleindochter nu in dezelfde straat woont en de postbode zal er in de Lindestraat zijn aandacht moeten bijhouden, want er zijn drie (!) duo’s met dezelfde familienaam.