Dinsdag 7 juli 2020 - Buurtoverleg Tasibel

Beste buurtbewoner,

In december vorig jaar hebben we je geïnformeerd over onze ambities voor de site van de textielfabriek Tasibel tijdens een infoavond in het iD+ centrum. We hebben tal van suggesties gekregen.

Op dinsdag 7 juli 2020 willen we je graag het eerste ontwerp tonen, met een maquette van de site en beeldinformatie op pancartes. Je krijgt toelichting, kan vragen stellen en suggesties meegeven. We hebben een parcours opgesteld, zodat je veilig aan deze informarkt kan deelnemen.

Tijdstip: dinsdag 7 juli. Welkom vanaf 16u tot 21u doorlopend Locatie: iD+ centrum, Sint-Jansstraat 27, 9220 Hamme

Schrijf je zeker in:
Bij voorkeur per mail: tasibel@astorvzw.be of
via telefoon: 0470 64 38 97 (Arlette) tijdens de kantooruren

Gelieve in uw mail aan te geven om hoe laat u zou wensen te komen met 1 of 2 personen of bubbel, en in welk tijdslot (per 15 minuten). Veiligheidshalve zullen we max 20 personen per 15’ toelaten. Moest het tijdslot al gereserveerd zijn, bieden wij u een andere mogelijkheid aan.

Van harte welkom en alvast bedankt om de onderstaande praktijkregels te respecteren.

Hopelijk tot dan!
Astor vzw en De Zonnige Woonst

Praktijkregels in coronatijd:
Om de correcte afstand te houden van 1,5m werken we met inschrijvingslots. Enkel 20 mensen per kwartier zullen binnengelaten worden. Gelieve ook een mondmasker te dragen en de afstand te respecteren tussen elke persoon - max 30 min binnenblijven.

  • Kom pas aan de ingang van de galerie op het uur van uw uitnodiging. Kom zo mogelijk alleen of samen met maximaal 1 persoon. Ontsmet uw handen bij het binnenkomen in de expositieruimte en bij het verlaten ervan. De nodige gels zijn voorzien.

  • Volg de aangegeven route, zodat bezoekers elkaar niet kunnen kruisen. De entree is voorzien langsheen de binnenparking via de Sint-Jansstraat, achterkant van het gebouw. Wegwijzers zullen u leiden. Het gebouw wordt verlaten via de Hoogstraat.

  • Indien u met de wagen komt, parkeer best uw voertuig op de parking aan het Mierennest, St-Jansstraat. U hoeft dan bij het einde van uw bezoek enkel het hoekje om te gaan om uw auto terug op te halen.

  • Voor de fietsers is er een fietsenstalling aan de ingang.