Over De Zonnige Woonst

Missie

De Zonnige Woonst biedt betaalbare en kwaliteitsvolle woningen aan in een aangename buurt voor mensen met woonnood.

Visie

Samen bouwen aan een goede thuis

De Zonnige Woonst wil een goede huisbaas zijn en streeft naar een continue tevredenheid van haar bewoners. Zij is een betrouwbare partner die klantgericht te werk gaat. De (kandidaat-) huurder/kopers staan centraal en kunnen rekenen op een correcte dienstverlening. Een gedreven team van enthousiaste medewerkers staat paraat om eenieders vragen te beantwoorden.

De Zonnige Woonst wil een dynamische en financieel gezonde huisvestingsmaatschappij zijn die actief op zoek gaat naar nieuwe opportuniteiten om haar patrimonium uit te breiden en om toekomstige uitdagingen succesvol aan te gaan.

 

Wie is wie

 

Raad van bestuur

De bestuurdersmandaten zijn verdeeld cfr. de statutenwijziging van 7 december 2015. De bestuursleden zijn:

  • vertegenwoordigers van de gemeente Hamme: Etienne De Prijcker, Robby Van der Stock, André Raemdonck, Filip Boelaert
  • vertegenwoordiger van de gemeente Temse: Hilde Van de Voorde
  • vertegenwoordigers van de particuliere aandeelhouders: Koen Mettepenningen, Marita De Medts, Hilde Cloostermans-Huwaert, Danny Poppe.

Directieraad

  • Etienne De Prijcker, voorzitter
  • Koen Mettepenningen, 1ste ondervoorzitter
  • Robby Van der Stock, 2de ondervoorzitter
  • Marita De Medts
  • André Raemdonck
  • Guy Van Gucht, directeur

Personeel

Personeel De Zonnige Woonst - januari 2020

Guy Van Gucht - directeur

De medewerkers van de sociale dienst zijn Veerle Staelen, Mylène De Pillecyn (adjunct-directeur) en Lien Sap. Je kan bij hen terecht voor:

Evy Smet, Erwin Van Puyenbroeck en Jonas Ingels zijn de medewerkers van de technische dienst.  Je kan bij hen terecht voor:

Nathalie De Bruyne, Ward Diependaele en Brent Goossens vormen samen de interne dienst. Zij zijn verantwoordelijk voor:

Wij horen het graag als je vragen, opmerkingen of suggesties heeft over onze werking. Ze kunnen ons helpen om je nog beter van dienst te zijn.

Heb je klachten over de werking van onze maatschappij of over de aannemers waar we een beroep op doen, geef dit dan altijd door. Wat we niet weten, kunnen we niet oplossen. Geef een melding bij voorkeur schriftelijk door, dat mag via e-mail naar kunnenwejehelpen@dezonnigewoonst.be. Hoe onze klachtenprocedure verloopt, kan je hier terugvinden.

 

Huisbewaarders

Maurits Verdonck – residentie ‘Rubso’ Veldstraat

Etienne Colman – site ‘Le Lis’, residentie ‘Filip De Pillecyn’ en residentie 'dr. Hylebos'

Jan Adriaenssens - site Slangstraat en Posthoorn

 

Huurders kunnen bij hun huisbewaarder terecht met vragen en/of meldingen over de gemeenschappelijke delen (ondergrondse parking, fietsenberging, lift, gemeenschappelijke hallen en groenzones). De huisbewaarders houden een oogje in het zeil en signaleren ons omvangrijke technische problemen. Het is ook hun taak om bewoners aan te spreken wanneer afspraken niet worden nageleefd. Bijvoorbeeld bij overlast, lawaai, vandalisme,... Op die manier dragen ze bij tot een aangename en prettige woonomgeving voor alle bewoners.

 

Meer informatie

Visitatierapport de Zonnige Woonst 2019 [PDF - 3,47Mb ]

Jaarverslag 2019 [PDF - 21,22Mb]

Historiek De Zonnige Woonst [PDF - 268Kb]