Koopappartementen Slangstraat

Aantal huizen

0

Aantal appartementen

9

Planning

2016-2019

Prijsraming

€ 1.149.308,00

Alle informatie over de appartementen vind je in onze verkoopsbrochure van het project [3,43 MB]. Je kan op vraag ook een papieren exemplaar verkrijgen. Voor meer foto's kan je terecht op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/dezonnigewoonst/.

In de Slangstraat, op de plaats van het voormalig pand van fotograaf Duytschaever, bouwde onze maatschappij 9 sociale koopappartementen. De Hamse architect Kris Cornelis maakte het ontwerp van deze duurzame woningen die verrassend veel bieden voor uw budget:

  • Duurzaam: in de 21ste eeuw is een laag energieverbruik de norm. Wij bouwen daarom ecologisch en besteden bijzondere aandacht aan de isolatie en ventilatie van uw woning
  • Betaalbaar: wij maken gebruik van kwaliteitsvolle materialen tegen een betaalbare prijs.
  • Prachtige locatie: de appartementen liggen in het centrum van Hamme, vlakbij alle voorzieningen.

Het gebouw heeft een lift, een fietsenberging en achterliggende parkeerplaatsen. Er komen 6 appartementen met 2 slaapkamers en 3 appartementen met 1 slaapkamer. De appartementen die op de tweede verdieping liggen, zullen duplexappartementen zijn.

Voor de afwerking van de gevel, vroegen we kunstenaar Herman Claus een monumentale tekening te maken die verwijst naar de naam van het pand 'residentie Theodore Vermeire'.

In 2014 zorgden de kinderen van de Hamse Academie met hun fantasie en schilderkunst voor een mooi straatbeeld. Net voor de sloop van het pand verhuisden we de werken naar de Hoogstraat 26 te Hamme.